
Yellowtail Hamachi
Yellowtail Hamachi is een van de meest populaire Sushi toppings in Japan. Deze vis is gekweekt, 100% Japans en wordt verwerkt volgens de ‘Ikijime’* methode. De goede en hechte relatie met onze unieke en exclusieve partner in Japan, maakt het mogelijk dat Amacore de beste diepgevroren Hamachi kan leveren! De combinatie van versheid, EP Premium voer* en het rijke vetgehalte (tot 29%) resulteert in heerlijk smaakvol vlees en een stevig mondgevoel!
Yellowtail Hamachi is rijk aan vet waardoor het vlees vol van smaak is en het zal smelten op je tong. Het hoge gehalte aan EPA en DHA percentage maakt de Hamachi extreem smaakvol en erg gezond!

Yellowtail Hamachi Sashimi Stijl
I N G R E D I E N T E N | 4 Personen
- 1 Yellowtail Hamachi filet
- Snufje zout
- 1l Kombucha
- 1l Rijstazijn
B E R E I D I N G S W I J Z E
- Bestrooi de Hamachi filet met zout en laat dit 1 uur intrekken.
- Na 1 uur, spoel het overtollig zout weg met water en leg de Hamachi fillet samen met de Kombu en rijstazijn in een plastic zak. Zorg ervoor dat de rijstazijn de fillet volledig bedekt.
- Marineer de Hamachi naar keuze en laat dit 3-6 uur intrekken, bijvoorbeeld met sojasaus.
Smakelijk eten!
Iedere maand een nieuw menu in jouw mailbox?!