Happy people


Het mag u duidelijk zijn dat de meeste vissen – met al hun smaak – simpelweg gewoon in de zee zwemmen. Wij kennen de mensen die ze vinden en met grote zorg vangen. Om de vissen vervolgens over de hele wereld te selecteren, verpakken en transporteren. Wij zorgen ervoor dat er tijdens het hele proces geen druppel kwaliteit verloren gaat. Bij Amacore, doen wij geen zaken met bedrijven, maar doen wij zaken met mensen. Zij zijn diegene die het mogelijk maken. Van het moment dat de vis wordt gevangen totdat de vis op het bord van de consument wordt geserveerd. Door naadloos samen te werken met onze partners, garanderen wij de hoogste kwaliteit die onze klanten kunnen wensen, terwijl wij ervoor zorgen dat onze prijzen concurrerend blijven. Daarbij streven we naar winstgevende business voor al onze belanghebbenden.

World class fish


Bij Amacore draait alles om passie voor vis. Het gevoel, de aanraking, de smaak ervan. Niets anders dan het beste voor onze klanten.

Onze liefde voor vis brengt ons de hele wereld rond, onvermoeibaar op zoek naar nieuwe smaken, nieuwe opties en nieuwe innovaties. Dag in, dag uit en het hele jaar rond voor jou.

Wij zijn de top van ons vak. Onze kwaliteitsborging, duurzaamheid en verfijnde logistieke oplossingen maken ons de leverancier van visproducten bij uitstek. Met onze eigen kwaliteits- en inspectiekantoren ter plaatse en de certificaten om het te bewijzen – MSC, ASC en IFS hoger niveau.

Kom in contact met ons

Bezoekadres

Slibbroek 13b
5081 NR Hilvarenbeek
The Netherlands

Telefoon: +31 (0) 13 505 21 16
E-mail: info@amacore.nl

Klik hier voor Amacore’s sales conditions
Klik hier voor Amacore’s privacy policy