Over Amacore

Amacore is een particuliere leverancier van diepgevroren vis, gevestigd in het zuiden van Nederland. Wij importeren, distribueren, verwerken en exporteren naar groothandels, distributeurs, verwerkers, foodservice en retailers in geheel Europa.

Amacore is onderdeel van:

Zusterbedrijf:

Ons verhaal

Het begon allemaal in 2002 toen een dynamische jongeman zijn passie vond: het verhandelen van verse vis onder de naam Open Seas.

Enkele jaren later zag Amacore het levenslicht, met het leveren van hoge kwaliteit diepgevroren vis als core business. Nu meer dan 15 jaar later zijn we lid van de Future Fish Group en hebben we een team van 35 toegewijde professionals samengebracht en met onze eigen productiefaciliteit in Nederland hebben we sterke ambities om nog verder te groeien.

Missie & Visie

Wat is de missie van Amacore?
Het wereldwijd beschikbaar maken van kwaliteits visproducten voor ieder mens.

Wat is de visie van Amacore?

De visie van Amacore die tegen 2025 moet worden bereikt, is wereldwijde bekendheid te verwerven als de specialist in een geselecteerd aanbod van betrouwbare en hoogwaardige vis uit 35 landen wereldwijd. Ons plan om dit doel te bereiken is sterk afhankelijk van verantwoorde wereldwijde inkoop, productfocus, interne productontwikkeling en intensieve samenwerking in de hele keten. Dit alles uitgevoerd door ons gepassioneerde team van visprofessionals.

Wat maakt Amacore onderscheidend?
Bij Amacore draait alles om passie voor vis. Het gevoel, de aanraking, de smaak ervan. Niets dan het beste voor onze klanten.

Onze sterktes

Wij reizen de hele wereld over, maken kennis met alle culturen, wij ontdekken en proeven de meest fantastische vissen..
Wij houden van ons werk!

Wereldklasse vis

Onze liefde voor vis brengt ons over de hele wereld, onvermoeibaar op zoek naar nieuwe smaken, nieuwe opties en nieuwe innovaties. Dag in, dag uit en het hele jaar rond voor jou. Om goed te zijn en steeds beter te worden in wat we doen, reizen we continu de wereld rond. Op deze manier kunnen we de culturele verschillen uit eerste hand ervaren. Door onze eigen betrokkenheid heeft Amacore ook een beter begrip van haar producten gekregen en is ze bekwamer om ervoor te zorgen dat bestellingen de verwachtingen van de klant overtreffen.

Gelukkige mensen

Een van de grootste troeven van Amacore is onze kennis van de wereld, dat als bijkomend voordeel heeft dat we onze klant in verschillende talen kunnen helpen. Door de hechte relatie met onze leveranciers en partners zijn wij in staat om producten te leveren die volledig zijn aangepast aan de specifieke wensen die u zou kunnen hebben bij de aankoop van onze producten. Van verpakking tot logistiek en ook dagelijkse ervaring in douane- en importprocedures. Naast vis, houden we ook van mensen.

Garantie beste producten

Aangezien Amacore grote hoeveelheden diepgevroren vis aankoopt, kunnen wij garant staan ​​voor kwalitatief hoogwaardige standaardproducten. We beschikken verder over efficiënte en effectieve internationale logistieke systemen. Onze eigen QC's ter plaatse, schepen met temperatuurregeling, vrachtwagens en koelhuizen werken gedurende het hele proces nauw samen met Amacore en blijven altijd trouw aan onze hoge normen en producten. Doordat Amacore grote hoeveelheden diepvriesvis aankoopt, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen, altijd direct uit voorraad leverbaar.

Duurzame bronnen

Amacore is geboren uit liefde voor vis en heeft een passie voor het ondersteunen van duurzame visserij. Dat is de reden waarom Amacore enkel vis inkoopt die afkomstig is van duurzaam gecertificeerde visserijen en actief deelneemt aan een aantal projecten die gericht zijn op het veiligstellen van gezonde visbestanden voor onze toekomstige generaties.