
Super Frozen Tonijn Saku
Het is DECEMBER, de maand die centraal staat om haar feestdagen, het samenzijn en natuurlijk heerlijk lang tafelen. Uitgebreide familiediners zullen dit jaar beperkt worden tot een select groepje thuis. Om ook dit jaar aan het luxe gevoel tegemoet te komen dat bij kerst hoort, heeft Amacore het perfecte voorgerecht voor jou! Onze -60⁰C Tonijn Saku is na ontdooien verser dan vers. Met haar Sashimi kwaliteit en mooie rode kleur na ontdooien kan iedereen genieten van tonijn. Direct uit voorraad leverbaar. En wat het nog makkelijker maakt, beslis zelf de gewenste hoeveelheid om te ontdooien per dag. Lekker makkelijk in deze moeilijke tijden!!

Super Frozen Tonijn Saku tartaar met Wasabi mayonaise
I N G R E D I E N T E N | 4 Personen
- 4 Super Frozen Tonijn Saku
- 4 Shallotjes
- Zwarte peper
- 2 Limoenen
- 2 eetlepels Mayonaise
- 1 theelepel Wasabi pasta
- Zout
- Koriander, om te garneren
- Peterselie, om te garneren
- Granaatappelpitjes
- 1 Lente-ui
- Sojasaus
B E R E I D I N G S W I J Z E
- Snijd de tonijn in kleine stukjes en versnipper 1 sjalot. Meng de tonijn met de sjalot, een beetje peper en het sap van een halve limoen.
- Meng de mayonaise samen met de Wasabi en een snufje zout. Proef of de Wasabi-mayonaise op smaak is. Voeg eventueel meer Wasabi toe.
- Leg een kookring op het bord. Schep de tonijntartaar in de ring en druk goed aan. Verwijder de ring voorzichtig van het bord. Als het goed is blijft de tartaar nu staan. Maak af met korianderblad of peterselie, granaatappelpitjes en wat lente-ui.
- Serveer de tonijntartaar met de Wasabi-mayonaise en eventueel extra sojasaus. De tonijntartaar met Wasabi-mayonaise is ook erg lekker met garnaaltjes van Amacore.
Smakelijk eten!
Iedere maand een nieuw menu in jouw mailbox?!