Super Frozen Tonijn Saku tartaar met Wasabi mayonaise

I N G R E D I E N T E N | 4 Personen                      

  • 4 Super Frozen Tonijn Saku
  • 4 Shallotjes
  • Zwarte peper
  • 2 Limoenen
  • 2 eetlepels Mayonaise
  • 1 theelepel Wasabi pasta
  • Zout
  • Koriander, om te garneren
  • Peterselie, om te garneren
  • Granaatappelpitjes
  • 1 Lente-ui
  • Sojasaus

B E R E I D I N G S W I J Z E

  1. Snijd de tonijn in kleine stukjes en versnipper 1 sjalot. Meng de tonijn met de sjalot, een beetje peper en het sap van een halve limoen.
  2. Meng de mayonaise samen met de Wasabi en een snufje zout. Proef of de Wasabi-mayonaise op smaak is. Voeg eventueel meer Wasabi toe.
  3. Leg een kookring op het bord. Schep de tonijntartaar in de ring en druk goed aan. Verwijder de ring voorzichtig van het bord. Als het goed is blijft de tartaar nu staan. Maak af met korianderblad of peterselie, granaatappelpitjes en wat lente-ui.
  4. Serveer de tonijntartaar met de Wasabi-mayonaise en eventueel extra sojasaus. De tonijntartaar met Wasabi-mayonaise is ook erg lekker met garnaaltjes van Amacore.

Smakelijk eten!

Iedere maand een nieuw menu in jouw mailbox?!

INSCHRIJVEN!