Kruidige noedelsoep met Meerval

I N G R E D I E N T E N | 4 Personen                

  • 400 g Meerval filet
  • 100 g Rijstnoedles
  • 1 Ui
  • 100 g Verse kool
  • 1 Wortel
  • 200 g Champignons
  • 60 ml Olijfolie
  • 70 g Groene curry pasta
  • 400 ml Water
  • 400 ml Kokosmelk
  • 100 g Erwten
  • 4 eetlepels Sojasaus

 

B E R E I D I N G S W I J Z E

  1. Kook de rijstnoedels in gezouten water tot ze zacht zijn. Spoel de noedles af met koud water en zet even opzij.
  2. Hak de ui, verse kool en wortel fijn en snijd de champignons in plakjes. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de ui en champignons tot ze lichtbruin zijn. Voeg daarna de kool en wortel toe en bak de groenten beetgaar.
  3. Verhit wat olijfolie in een pan met dikke bodem. Voeg de groene curry pasta toe en verhit voor een paar minuten. Voeg het water en kokosmelk toe aan de currypasta en breng aan de kook.
  4. Snijd de Meerval filet in kleine blokjes en voeg samen met de erwten toe aan het currymengel, breng op smaak met de soja saus en laat dit een paar minuten rustig sudderen.
  5. Leg de rijstnoedels in een kom, voeg daarna de groeten toe en giet als laatst het currymengsel met vis over de noedels.

Smakelijk eten!

Iedere maand een nieuw menu in jouw mailbox?!

INSCHRIJVEN!