Onze vis
Exoten
Welkom bij onze collectie Exotische vissoorten. Een selectie unieke en smaakvolle Exotische vissoorten. Ons assortiment omvat Red Snapper, Barramundi, Red Mullet, Cobia, Grouper en Parrotfish. Elke soort wordt zorgvuldig uit de tropische wateren van Indonesië gehaald om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen.
Alle onze exotische visproducten zijn onbehandeld en worden inclusief huid geleverd, waardoor hun natuurlijke smaak en textuur behouden blijft. Hierdoor kunnen chef-koks en liefhebbers van deze exotische visproducten deze delicatessen in hun puurste vorm ervaren. De beste bereidingsmethoden zijn grillen, bakken of stomen, waarbij hun delicate textuur en rijke smaak perfect tot hun recht komen.
Onze selectie exoten
Kijk ook eens naar onze andere producten
De Geelvintonijn behoort, net als alle tonijnachtigen, tot de makreelachtigen. Deze tonijnsoort is warmbloedig en heeft prachtig rood gekleurd vlees. Kenmerkend aan de Geelvintonijn is de kobaltblauwe tot…
Yellowtail Hamachi is een van de meest populaire Sushi toppings in Japan. Het wordt uitsluitend gekweekt in Japan en verwerkt met behulp van de ‘Ikijime’ methode. Dankzij de…
De Octopus is het bekendste geslacht in de orde van de Inktvissen. Deze soort komt voor in alle wereldzeeën, maar de Octopus die door Amacore wordt verkregen, komt…
De Chileense Zeebaars of beter bekend als Patagonische Ijsvis (Patagonian Toothfish) is een exclusieve vis met zeer smaakvol vlees. Deze vis komt voor in de diepe- koude zuidelijke…
De Black Cod hoort bij de schorpioenvissen en de flatheads, maar heeft niets met Kabeljauw te maken. Internationaal staat deze vis ook bekend als Sablefish en kan een…
Onze Japanse Sint- Jakobsschelpen komen uit de Noordwestelijke Grote Oceaan. Hun commerciële naam is afgeleid van de Latijnse naam, Yesso, wat in historisch Japans ‘Noorden van Japan’ betekent….
De Botervis, ook bekend als Escolar of Botermakreel, komt van zanderige bodems in de diepe oceanen rond Indonesië en Vietnam….