-60⁰C TONIJN

Nieuw in het assortiment bij Amacore is de -60⁰C Geelvin tonijn. De vers gevangen tonijn wordt na vangst direct binnen 4 uur ingevroren bij een temperatuur van -60⁰C. Deze methode zorgt ervoor dat de cellen heel blijven en versheid en de rode kleur behouden. Daarom wordt deze tonijn ook wel ‘super frozen’ genoemd en is verser dan vers. Met haar stevige structuur en verse smaak is dit de perfecte tonijn die het hele jaar door verkrijgbaar is voor sushi en sashimi! Bij Amacore kun je deze tonijn verkrijgen als saku, loin of chunk.

Verser dan Vers

Direct na vangst wordt deze tonijn ingevroren naar een temperatuur van -60°C, waardoor de cellen intact blijven en het product optimaal bewaard blijft. Ook bij jou op -20°C blijft het product nog enige weken bruikbaar als Sashimi. Na toepassing van de optimale Amacore ontdooimethode is de tonijn verser dan vers. Benieuwd naar onze optimale ontdooimethode, neem contact met ons op. Wij vertellen er graag meer over!

Geen voorraadrisico's

Deze heerlijke -60°C Sashimi kwaliteit tonijn is een mooi alternatief voor vers, maar dan zonder de voorraad risico’s. U ontdooit per dag de hoeveelheid die u gebruikt (Saku ontdooit al binnen 4 uur). Daarom staat deze tonijn garant voor no waste, wat je niet nodig hebt laat je gewoon in de vriezer liggen voor de volgende dag.

Passie & Kwaliteit

Heeft u ook een passie voor tonijn. Wij dagen u uit! Deze heerlijke -60°C tonijn met Sashimi kwaliteit is zeer geschikt voor bijvoorbeeld sushi of heerlijk om rauw in een salade te verwerken.

Meer weten over onze -60°C tonijn?!
Neem contact met op ons en wij vertellen je graag meer over dit prachtige product!

NEEM DIRECT CONTACT OP!