
Gestreepte Zeebaars
Bij Amacore zien wij niets liever dan dat onze mooie vis heel geserveerd wordt. De huid is uitzonderlijk lekker krokant, terwijl het vlees zacht en sappig blijft. Voor de meest ideale servering is het handig om de vis aan beide zijden en diagonaal drie keer in te snijden. Op deze manier laat het vlees gemakkelijk los van de vis.

Oven Roasted Striped Seabass
I N G R E D I E N T E N | 2 Personen
- 1 Citroen
- 1 kg Hele Gestreepte Zeebaars, ingesneden, aan beide zijden
- 60 ml Olijfolie
- 15 ml Verse citroensap
- 1 Teentje knoflook
- 6 Cherry tomaten
- 30 g Verse peterselie
B E R E I D I N G S W I J Z E
- Verwarm uw oven voor op 180C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de vis op het bakpapier en bestrooi van binnen en buiten met peper en zout.
- Leg de schijfjes citroen en knoflook in holte van de vis en besprenkel met olijfolie en het citroensap.
- Plaats de Cherry tomaatjes op de bakplaat en rooster het geheel tot de huid van de vis knapperig is en de vis gaar. Ongeveer 5 minuten per kant.
- Haal het geheel uit de oven en garneer met de verse peterselie.
Smakelijk eten!
Iedere maand een nieuw menu in jouw mailbox?!