
Yellowtail Hamachi
Hallo Visliefhebber! Ben jij niet uit de keuken te slaan?!
Gelukkig voor jou staat weer een nieuw recept klaar met Yellowtail Hamachi. Met de verfijnde textuur en heerlijk zachte smaak is Hamachi een ware delicatesse voor iedereen die van vis houdt. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een filet of loin van de Hamachi even kort te grillen in een gloeiendhete pan, maar als Sashimi is Hamachi eigenlijk nog veel lekkerder!

Gemarineerde Yellowtail Hamachi
I N G R E D I E N T E N | 4 Personen
- 1 Yellowtail Hamachi filet
- 150 ml Sojasaus
- Gestoomde rijst
- Als garnering: sesamsaadjes, kiemgroente, zeewier
B E R E I D I N G S W I J Z E
- Marineer de Yellowtail Hamachi in een ruim bad van soja saus en laat dit ongeveer 30 minuten rusten.
- Snijd de Yellowtail Hamachi in zeer dunne plakjes (Sashimi) en voeg toe aan een kom met gestoomde rijst.
- Besprenkel het geheel met sesamzaadjes, verse kiemgroente en garneer met zeewier.
Smakelijk eten!
Iedere maand een nieuw menu in jouw mailbox?!