Toothfish filet met zwarte bonen saus

I N G R E D I E N T E N | 4 Personen                

  • 4 Toothfish filets (180g)
  • Zeezout
  • Zwarte peper
  • 4 eetlepels Zwarte bonen saus
  • 8 eetlepels Saké
  • 20 g Gember
  • Verse bieslook
  • 2 theelepels Sesamolie
  • 2 theelepels Olijfolie
  • 1 Rode biet, om te garneren

B E R E I D I N G S W I J Z E

  1. Besprenkel de Toothfish filets (180g) met een snufje zeezout en zwarte peper en smeer de filets in met de zwarte bonen saus.
  2. Plaats de vis in een hittebestendige schaal, voeg de Saké toe en stoom 10 minuten op hoge temperatuur in een stoomoven.
  3. Verwijder het gerecht uit de stoomoven en giet het kookvloeistof in 4 diepe borden om te serveren.
  4. Garneer de vis met gember en verse bieslook. Verhit de sesamolie en olijfolie in een kleine koekenpan tot net voordat het begint te roken, giet dan over de vis.
  5. Leg nu de vis in het bord met het kookvloeistof. Garneer met geraspte rode biet.

Smakelijk eten!

Iedere maand een nieuw menu in jouw mailbox?!

Inschrijven!