Fish products

Yellowfin tuna

Yellowfin tuna Latin name: Thunnus albacares

Originating from Vietnam, Indonesia and India, it is one of the largest tuna species produced from fresh Yellowfin tuna with a rich red to reddish brown colour.

Yellowfin tuna

Yellowfin tuna Latin name: Thunnus albacares

Originating from Vietnam, Indonesia and India, it is one of the largest tuna species produced from fresh Yellowfin tuna with a rich red to reddish brown colour.

Gelbflossen Thun

Gelbflossen Thun Latin name: Thunnus albacares

Originating from Vietnam, Indonesia and India, it is one of the largest tuna species produced from fresh Yellowfin tuna with a rich red to reddish brown colour.

Atlantic Mackerel

Atlantic Mackerel Latin name: Scomber scombrus

The Atlantic mackerel, one of the most widely-consumed fish species throughout Europe, is a pelagic fish caught in the North Sea, mostly in the waters of Greenland and Iceland.

Atlantische makreel

Atlantische makreel Latin name: Scomber scombrus

De makreel is één van de meest gegeten vissoorten in heel Europa. De Atlantische makreel is een pelagische vissoort en wordt gevangen in de Noordzee, voornamelijk in de wateren van Groenland en IJsland.

Makrele

Makrele Latin name: Scomber scombrus

Die Atlantik Makrele ist eine der meist verbreiteten Arten, die in ganz Europa konsumiert wird. Er ist der pelagische gefangen Fisch im offenen Meer in der Nordsee. Meistens in den Wassern bei Grünland und Island.

Pangasius

Pangasius Latin name: Pangasius hypophthalmus

Pangasius, a well-known farmed freshwater fish, is commonly farmed in Vietnam. In a short period of time, Pangasius has become a highly popular fish and the supply has grown rapidly.

Pangasius

Pangasius Latin name: Pangasius hypophthalmus

Pangasius is een bekende zoetwatervis die voornamelijk in Vietnam gekweekt wordt. In korte tijd is de populariteit van Pangasius snel gegroeid en het aanbod is eveneens toegenomen.

Pangasius

Pangasius Latin name: Pangasius hypophthalmus

Pangasius ist ein sehr bekannter Süßwasserfisch, der hauptsächlich in Vietnam gezüchtet wird. Innerhalb kürzester Zeit stieg die Frage nach Pangasius rasant an und konnte auch das Angebot dementsprechend erweitert werden.

Skipjack tuna

Skipjack tuna Latin name: Katsuwonus pelamis

Skipjack tuna is well-known as the smallest tuna under the tuna species. Precooked and raw, (cooking resistant vacuum bags) loin, steaks, pouches, flakes, whole round.

Skipjacktonijn

Skipjacktonijn Latin name: Katsuwonus pelamis

Skipjacktonijn is bekend als de kleinste tonijn onder de tonijn soorten. Voorgekookt en rauw, (kookbestendig vacüumzaken) moten, steaks, in zak, tonijnvlokken, hele vis

Echter Bonito

Echter Bonito Latin name: Katsuwonus pelamis

Skipjack Thunfisch ist bekannt als kleinster Thunfisch unter den Thunfisch Arten. Vorgekocht und roh,(kochen resistent Vakuum Beutels) Loins, Steaks, pouches, Schnuppen, insgesamt rund.

Marlin

Marlin Latin name: Makaira indica

Marlin, a sea fish found in the tropical waters of the Pacific ocean, has a slightly smaller sword than the swordfish. Similar in texture and flavour, it is an excellent alternative to swordfish.

Marlijn

Marlijn Latin name: Makaira indica

Marlijn is een zeewatervis en komt voor in de tropische wateren van de Stille Oceaan. De vis heeft een wat kleinere rugvin dan de zwaardvis. De marlijn is een uitstekend alternatief voor de zwaardvis door zijn vergelijkbare structuur en smaak.

Marlin

Marlin Latin name: Makaira indica

Marlin, ist ein Fisch der in tropischen Wassern des Pazifischen Ozeans gefunden wurde, hat ein bisschen kleineres Schwert als der Schwertfisch. Sie sind gleich in der Beschaffenheit und dem Aroma. Er ist eine exzellente Alternative zu dem Schwertfisch.

Tilapia

Tilapia Latin name: Oreochromis niloticus

Tilapia, one of the most well-known freshwater seafood species worldwide, has been farmed for many years in Indonesia, China, Vietnam, Malaysia and Ecuador.

Tilapia

Tilapia Latin name: Oreochromis niloticus

Tilapia is één van de meest bekende zoetwater vissoorten ter wereld en wordt al vele jaren in Indonesië, China, Vietnam, Malaeisië en Ecuador gekweekt.

Tilapia

Tilapia Latin name: Oreochromis niloticus

Tilapia zählt zu den weltweit bekanntesten Süßwasserfischen und wird bereits jahrelang in Indonesien, China, Vietnam, Malaysia, und Ecuador gezüchtet.

Oilfish / Escolar

Oilfish / Escolar Latin name: lepidocybium flavobrunneum

Rich in omega-3 content, Oilfish, also known as Escolar or Butterfish, is the healthy option and an excellent choice for smoking houses. Its high oil content makes it the ultimate smoked delicacy.

Botervis, Escolar

Botervis, Escolar Latin name: lepidocybium flavobrunneum

De botervis, ook bekend als Escalor, is rijk aan omega-3 en daarom de gezonde keuze bij uitstek. Dankzij het hoge vetgehalte is gerookte botervis een ware delicatesse.

Buttermakrele, Escolar

Buttermakrele, Escolar Latin name: lepidocybium flavobrunneum

Reich an Omega-3 Fettsäuren, Buttermakrele, auch bekannt als Escolar oder Butterfisch. Er ist sehr gesund und eignet sich gut zum rauchen. Durch den hohen Öl Anteil in dem Fisch wird er geraucht, zu einer unvergesslichen Delikatesse.

Mahi Mahi

Mahi Mahi Latin name: Coryphaena hippurus

Mahi Mahi, also known as Dorado, Goudmakreel or Dolphin Fish, is found in tropical waters worldwide and has a striking golden green color and a distinct shape due to its long dorsal fins.

Mahi Mahi

Mahi Mahi Latin name: Coryphaena hippurus

Mahi Mahi, ook Dorado, Goudmakreel of Dolfijnvis genoemd, komt wereldwijd in tropische wateren voor. Kenmerkend is de lange rugvin en de opvallende goude, grijze en groene kleur.

Mahi Mahi

Mahi Mahi Latin name: Coryphaena hippurus

Mahi Mahi, Goldmakrele oder Dorade genannt, kommt weltweit in tropischen Gewässern vor. Typisch ist ihre lange Rückenflosse und die auffälligen Farbtöne in Gold, Grau und Grün.

Matjes Herring

Matjes Herring Latin name: Clupea harengus

The celebrated Dutch Matjes herring, also known as ‘Hollandse Nieuwe, is caught between May and July when its fat content is at its highest (18-26%) making it a rich source of omega-3.

Maatjes Haring

Maatjes Haring Latin name: Clupea harengus

De gevierde maatjes haring, ook wel ‘Hollandse Nieuwe’ genoemd, worden gevangen tussen mei en juli, wanneer het vetgehalte het hoogste percentage (18-26%) bereikt heeft. Hierdoor is de haring een rijke bron aan omega-3 vetzuren.

Matjes

Matjes Latin name: Clupea harengus

Der beliebte Matjes, auch ‘Hollandse Nieuwe‘ (‚Neuer‘) genannt, wird zwischen Mai und Juni, wenn der Fettgehalt des Fisches seines höchsten Prozentanteil (18-26%) erreicht hat, gefangen. Es macht diesen Hering zu einer reichen Quelle an Omega-3-Fettsäuren.

Swordfish

Swordfish Latin name: Xiphias gladius

Amacore swordfish, caught in the Chilean waters and the Pacific Ocean, is a full-flavoured fish with a firm texture and a vibrant flesh colour.

Zwaardvis

Zwaardvis Latin name: Xiphias gladius

Amacore zwaardvis wordt gevangen in de Chileense wateren en de Stille Oceaan, is vol van smaak, heeft een stevige structuur en een glanzend roze kleur.

Schwertfisch

Schwertfisch Latin name: Xiphias gladius

Amacore Schwertfisch wird in chilenischen Gewässern und dem Stillen Ozean gefangen, ist äußerst geschmackvoll und fällt durch sein kräftiges Fleisch sowie seine rotglänzende Färbung auf.

Octopus

Octopus Latin name: Octopus vulgaris

Found in all the oceans of the world, Octopus, also known as Pulpo, is a widely-consumed seafood in many countries.

Octopus

Octopus Latin name: Octopus vulgaris

De octopus komt in alle wereldzeeën en oceanen voor. Ook bekend als Pulpo, octopus staat erom bekend het stevigste vlees onder de koppotigen te hebben en is daarom in vele landen een uiterst gewilde vis.

Oktopus

Oktopus Latin name: Octopus vulgaris

Der Oktopus kommt in allen Weltmeeren und Ozeanen vor. Auch bekannt als Pulpo, ist der Oktopus in vielen Ländern ein äußerst gefragter Fisch.