Botervis, Escolar

Botervis, Escolar

Latijnse naam

lepidocybium flavobrunneum

Specificatie

Filets, porties, met huid, zonder huid, gerookte delicatesse

Verwerkingsmogelijkheden

Warm en koud roken, steak, sushi slices


De botervis, ook bekend als Escalor, is rijk aan omega-3 en daarom de gezonde keuze bij uitstek.
Dankzij het hoge vetgehalte is gerookte botervis een ware delicatesse.

Verwerkers prijzen deze vis als uiterst geschikt voor het warm en koud roken en is dus ideaal voor rokerijen.

Botervis is in restaurants een uiterst populaire vis door de stevige structuur en intens krachtige smaak. Amacore botervis is ook een uitstekende optie voor sashimi en sushi.

Amacor levert gedurende het hele jaar zowel botervis met gladde huid als botervis met ruwe huid, ook Ruvettus Pretiosus genoemd. De botervis is afkomstig van betrouwbare leveranciers in Indonesië, Vietnam en Ecuador.

Net als al onze vissoorten is Amacore botervis HACCP en IFS gecertificeerd om aan alle EU regelgeving te voldoen.

Amacore werkt actief samen met Sustainable Fisheries Partnership (SFP) aan het project voor het duurzaam verbeteren van visserijen in Indonesië. Dit garandeert dat al onze vis, dus ook Amacore botervis, op duurzame wijze gevangen wordt.


Geen artikelen gevonden