Vis Producten

Yellowfin tuna

Yellowfin tuna Latijnse naam: Thunnus albacares

Originating from Vietnam, Indonesia and India, it is one of the largest tuna species produced from fresh Yellowfin tuna with a rich red to reddish brown colour.

Atlantische makreel

Atlantische makreel Latijnse naam: Scomber scombrus

De makreel is één van de meest gegeten vissoorten in heel Europa. De Atlantische makreel is een pelagische vissoort en wordt gevangen in de Noordzee, voornamelijk in de wateren van Groenland en IJsland.

Pangasius

Pangasius Latijnse naam: Pangasius hypophthalmus

Pangasius is een bekende zoetwatervis die voornamelijk in Vietnam gekweekt wordt. In korte tijd is de populariteit van Pangasius snel gegroeid en het aanbod is eveneens toegenomen.

Skipjacktonijn

Skipjacktonijn Latijnse naam: Katsuwonus pelamis

Skipjacktonijn is bekend als de kleinste tonijn onder de tonijn soorten. Voorgekookt en rauw, (kookbestendig vacüumzaken) moten, steaks, in zak, tonijnvlokken, hele vis

Marlijn

Marlijn Latijnse naam: Makaira indica

Marlijn is een zeewatervis en komt voor in de tropische wateren van de Stille Oceaan. De vis heeft een wat kleinere rugvin dan de zwaardvis. De marlijn is een uitstekend alternatief voor de zwaardvis door zijn vergelijkbare structuur en smaak.

Tilapia

Tilapia Latijnse naam: Oreochromis niloticus

Tilapia is één van de meest bekende zoetwater vissoorten ter wereld en wordt al vele jaren in Indonesië, China, Vietnam, Malaeisië en Ecuador gekweekt.

Botervis, Escolar

Botervis, Escolar Latijnse naam: lepidocybium flavobrunneum

De botervis, ook bekend als Escalor, is rijk aan omega-3 en daarom de gezonde keuze bij uitstek. Dankzij het hoge vetgehalte is gerookte botervis een ware delicatesse.

Mahi Mahi

Mahi Mahi Latijnse naam: Coryphaena hippurus

Mahi Mahi, ook Dorado, Goudmakreel of Dolfijnvis genoemd, komt wereldwijd in tropische wateren voor. Kenmerkend is de lange rugvin en de opvallende goude, grijze en groene kleur.

Maatjes Haring

Maatjes Haring Latijnse naam: Clupea harengus

De gevierde maatjes haring, ook wel ‘Hollandse Nieuwe’ genoemd, worden gevangen tussen mei en juli, wanneer het vetgehalte het hoogste percentage (18-26%) bereikt heeft. Hierdoor is de haring een rijke bron aan omega-3 vetzuren.

Zwaardvis

Zwaardvis Latijnse naam: Xiphias gladius

Amacore zwaardvis wordt gevangen in de Chileense wateren en de Stille Oceaan, is vol van smaak, heeft een stevige structuur en een glanzend roze kleur.

Octopus

Octopus Latijnse naam: Octopus vulgaris

De octopus komt in alle wereldzeeën en oceanen voor. Ook bekend als Pulpo, octopus staat erom bekend het stevigste vlees onder de koppotigen te hebben en is daarom in vele landen een uiterst gewilde vis.