Producten

Hamachi

Hamachi Latijnse naam: Seriola quinqueradiata

Hamachi is rijk aan gezonde onverzadigde vetten. Hamachi, ook wel Yellowtail, geelvin makreel, Lechas, Ricciola, Magiaticko, Gelbschwanz Makrele genoemd, behoort tot de familie van horsmakrelen.

Amacore Coquilles

Amacore Coquilles Latijnse naam: Patinopecten yessoensis

Het product wordt gevangen in de Pacific en geproduceerd in de Verenigde Staten. Ze zijn te herkennen aan de aangename zachte structuur en de goede kwaliteit. De Coquilles zitten verpakt tussen de 10-20 stuks per Lbs. Ze zijn te verkrijgen in zakken en …

Octopus

Octopus Latijnse naam: Octopus vulgaris

Octopus, ook bekent als Pulpo, is in vele landen een uiterst gewilde vis. Amacore levert alleen octopus uit Marokko, dat bekend staat als de plaats waar octopus van superieure kwaliteit voorkomt.

Marlijn

Marlijn Latijnse naam: Makaira indica

Marlin, a sea fish found in the tropical waters of the Pacific ocean, has a slightly smaller sword than the swordfish.

Chileense zeebaars

Chileense zeebaars Latijnse naam: Dissostichus eleginoides

Ook bekend als de Patagonian toothfish of de diepzeeheek, is rijk aan onverzadigde vetten. Het vlees is mooi en stevig en heeft een volle en rijke smaak.

Tilapia

Tilapia Latijnse naam: Oreochromis niloticus

Tilapia is één van de meest populaire zoetwater vissoorten ter wereld en wordt al vele jaren in Indonesië, China, Vietnam, Maleisië en Ecuador gekweekt.

Mahi Mahi

Mahi Mahi Latijnse naam: Coryphaena hippurus

Mahi Mahi, ook Dorado, Goudmakreel of Dolfijnvis genoemd, komt wereldwijd in tropische wateren voor. Kenmerkend is de lange rugvin en de opvallende goude, grijze en groene kleur.

Black cod

Black cod Latijnse naam: Anoplopoma fimbria

Bekend voor zijn hoogwaardige kwaliteit, Black cod, ook wel ijskabeljauw genoemd is rijk aan Omega-3 vetzuren en essentiële voedingsstoffen, Amacore Black cod is de gezonde keuze.

Pangasius

Pangasius Latijnse naam: Pangasius hypophthalmus

Pangasius is een bekende zoetwatervis die voornamelijk in Vietnam gekweekt wordt. In korte tijd is de populariteit van Pangasius snel gegroeid en het aanbod is eveneens toegenomen.

Maatjes haring

Maatjes haring Latijnse naam: Clupea harengus

De gevierde maatjes haring, ook wel ‘Hollandse Nieuwe’ genoemd, worden gevangen tussen mei en juli, wanneer het vetgehalte het hoogste percentage (18-26%) bereikt heeft. Hierdoor is de haring een rijke bron aan omega-3 vetzuren.

Geelvin tonijn

Geelvin tonijn Latijnse naam: Thunnus albacores

Originating from Vietnam, Indonesia and India, Yellowfin tuna is one of the largest tuna species produced from fresh tuna with a rich red to reddish brown colour.

Botervis

Botervis Latijnse naam: lepidocybium flavobrunneum

Rich in omega-3 content, Oilfish, also known as Escolar or Butterfish, is the healthy option. Extremely popular in restaurants with its firm texture and intensely rich flavour, it is also an excellent choice for sashimi and sushi.

Atlantische Makreel

Atlantische Makreel Latijnse naam: Scomber scombrus

De Atlantische makreel is een pelagische vissoort en wordt gevangen in de Noordzee, voornamelijk in de wateren van Groenland en IJsland. De makreel is één van de meest gegeten vissoorten in heel Europa.

Albacore tuna

Albacore tuna Latijnse naam: Thunnus alalunga

Albacore (Thunnus alalunga), known as one of the eight tuna species belonging to the Thunnus genus, is rich in highly unsaturated fats.

Zwaardvis

Zwaardvis Latijnse naam: Xiphias gladius

Amacore zwaardvis wordt gevangen in de Chileense wateren en de Stille Oceaan, is vol van smaak, heeft een stevige structuur en een frisse uitstraling. Vergelijkbaar met de marlijn, maar voller van smaak en wordt in diverse Eurpese landen veelal geserve …

Atlantische zalm

Atlantische zalm Latijnse naam: Salmo salar

De Atlantische zalm is rijk aan omega-3 vetzuren en vitamines A en D, heeft een stevige structuur en een frisse uitstraling.

Skipjack tonijn

Skipjack tonijn Latijnse naam: Katsuwonus pelamis

Bekend als de kleinste tonijn onder de tonijn soorten ,Amcore Skipjack tonijn, afkomstig van MSC gecertificeerde visserijen, is de duurzame keuze bij uitstek. Skipjack tonijn is ook ‘pole and line’ gevangen te krijgen

Nijl baars

Nijl baars Latijnse naam: Lates niloticus

Victoriabaars is een zeer bekende zoetwatervis die te vinden is in het Victoriameer, dat omringd is door Tanzania, Kenia en Uganda.