Amacore Inkoop voor Aan- en Verkoop

In circa 15 jaar  heeft Amacore een wereldwijd netwerk van betrouwbare leveranciers, producenten en kwaliteitscontrolerende bedrijven opgebouwd om alleen het allerbeste product tegen de beste prijs voor u en uw klanten te leveren.

Amacore levert alleen visproducten van de hoogste kwaliteit: dag in, dag uit gedurende het hele jaar tegen de scherpste prijs.

Onze kwaliteitsmedewerkers ter plaatse in Azië, Afrika, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en de VS zorgen voor de meest optimale kwaliteitscontrole.

Dhr. Ha in Vietnam controleert de kwaliteit van uw tonijn. Carlos in Chile zorgt er voor dat onze Chileense zeebaars op de juiste manier bijgesneden en verpakt wordt.

Door onze liefde voor vis reizen we de hele wereld over, onvermoeibaar op zoek naar nieuwe smaken, nieuwe opties en nieuwe innovaties…


Dankzij de nauwe banden met onze leveranciers kunnen we onze visproducten afgestemd op uw specifieke wensen leveren. Van omvang en bijsnijden tot verpakking en logistiek, Amacore Seafood is de partner bij uitstek voor het leveren van uw diepgevroren vis!